OFS Skåne är ett flytt och städföretag som älskar att städa och ha kontakt med Er kunder.

Vi har som fokus att skapa bättre förutsättningar för våra kunder oavsett om det är på Er hemmaplan eller på Ert företag. Väljer ni OFS Skåne möts ni av noggrannhet, flexibilitet, snabb och professionell service.

Målet för OFS Skånes kvalitetsarbete är nöjda kunder och det når vi genom att leverera varor och tjänster med rätt kvalitet. Rätt kvalitet innebär att till fullo tillfredsställa kundens krav och förväntningar samtidigt som hänsyn tas till kundens krav vad gäller yttre miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Bästa kvalitet innebär vidare att varor och tjänster uppfyller specificerade kvalitet till lägsta kostnad samt att varor och tjänster levereras i avtalad tid.


Vi erbjuder ett komplett utbud av olika flytt och städtjänster för bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter.


Ett framgångsrikt kvalitetsarbete erfordrar identifiering av kunden och dennes behov och präglas av: ständigt pågående och systematisk förbättring av vårt arbetssätt, hög grad av förutsägbarhet, strävan att göra rätt från början samt ordning och reda.

Vi är ansvarsförsäkrade och har trafiktillstånd och erbjuder givetvis rutavdrag. Vi genomför alltid ett sekretessavtal med alla våra kunder. Betalning sker med Visa, Mastercard eller övriga kreditkort.

Länk till rutavdrag på skatteverket:

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/fastigheterbostad/rotrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html

Vid lämnande av offert (givetvis GRATIS), vill vi veta vad det är för tjänst kunden behöver hjälp med. Vi vill också kunna behandla kundens uppgifter, såsom tex namn, E-post, telefonnummer, adress ( nya/gamla), postnummer, ort, boyta, hiss, antal rum, bostadstyp, våning, om det finns vind/ källare och önskat flyttdatum.

Styrka
Med vår breda erfarenhet kan vi hjälpa dig oavsett om det är ett stort, litet, enkelt eller avancerat uppdrag.
Försäkring
Självklart är vi också försäkrade genom Transportstyrelsen och Länsförsäkringar.
Rutavdrag
Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation